Uw NVM bedrijfsmakelaar in de Ronde Venen

Aandacht en expertise pur sang. Dat is Vida bedrijfsmakelaars in een notendop. Twee registermakelaars/taxateurs, ondersteund door een ervaren commercieel medewerkster, delen één passie: u zo goed mogelijk begeleiden rondom transacties van uw bedrijfsruimte in De Ronde Venen.

Thuis in De Ronde Venen

Vida bedrijfsmakelaars kent de regio op haar duimpje. In alle plaatsen van gemeente De Ronde Venen zijn wij actief. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop, taxatie, huur of verhuur van uw bedrijfspand, bij Vida bedrijfsmakelaars bent u aan het juiste adres.

Ervaren NVM makelaar

Een bedrijfspand kopen of verkopen is geen alledaagse gebeurtenis. Het is een transactie van grote waarde. U staat voor belangrijke beslissingen op financieel, bouwtechnisch en juridisch gebied. Vraagstukken waar u niet altijd thuis in bent. Vida bedrijfsmakelaars biedt wat u van een bedrijfsmakelaar verwacht: kennis van de markt en deskundig advies. Wij laten het kopen of verkopen van uw bedrijfspand op een onbezorgde en plezierige manier voor u verlopen.

Wij houden het graag persoonlijk

Door onze persoonlijke aandacht weten wij wat voor u belangrijk is en kunnen wij u gericht adviseren en begeleiden. Met bevlogenheid en vakmanschap staan wij voor maatwerk, kwaliteit, creativiteit en snelheid. Als u met een goed gevoel en vol vertrouwen het spannende proces van kopen en/of verkopen heeft afgerond, gaan wij met een voldaan gevoel naar huis.

Vida bedrijfsmakelaars – úw NVM makelaar in De Ronde Venen

Chantal Berkelaar, commercieel medewerker
mr. Martine van Acker RMT/RT, registermakelaar / taxateur
Inge van Groningen RMT, registermakelaar / taxateur
Hetty Bos, commercieel medewerker

Aangenaam kennis te maken.

Footer