Aangenaam kennis te maken!

Met twee registermakelaars / taxateurs en een ervaren commercieel medewerkster, is er bij Vida bedrijfsmakelaars altijd iemand met kennis van zaken die uw vragen kan beantwoorden. Of het nu gaat over een bedrijfspand kopen/huren in De Ronde Venen, of uw bedrijfspand verkopen/verhuren in Mijdrecht of een van de andere plaatsen waar wij actief zijn.

vida-makelaars-martine-van-ackerMartine van Acker RMT/RT, is sinds 1999 jaar registermakelaar en beëdigd taxateur. Zij is de trotse eigenaar van Vida bedrijfsmakelaars. Met haar juridische achtergrond en uitstekende onderhandelingskwaliteiten heeft zij al vele opdrachtgevers bijgestaan. Zeer gewaardeerd om haar betrokkenheid en persoonlijke aandacht, en met oog voor elke kans.
“Samen tot de mooiste resultaten komen, daar ga ik voor. Zowel thuis, als op het werk.”

vida-makelaars-inge-van-groningenInge van Groningen RMT, werkt ruim tien jaar als registermakelaar en taxateur bij Vida. Haar ervaring in de financiële sector komt bij de transacties van het zakelijk onroerend goed, prima van pas.
“Het zijn de details die het verschil maken”

vida-makelaars-hetty-bosHetty Bos is de spin in het web van Vida makelaars. Sinds 2009 is ze de steun en toeverlaat van beide makelaars. Het leuke van haar werk is te zien hoe blij en tevreden opdrachtgevers zijn wanneer er een juist match is gerealiseerd.
“Daar doen we het voor en daar maak ik dan ook graag een koopakte voor op!”

Chantal Berkelaar is sinds 2017 werkzaam bij Vida makelaars. Ze is het eerste aanspreekpunt voor klanten van Vida. De diversiteit in haar werk spreekt haar aan. Het ene moment ben je druk bezig met het invoeren van een taxatie, het andere moment ben je in gesprek met een mogelijke opdrachtgever.

Footer